První zápas jsme odehráli proti Katům z Kadaně. Zápas pro nás nezačal nejlépe, na začátku páté minuty jsme už prohrávali 2:0. Naše obrana na začátku extrémně vázla, nehlídali jsme si zabíhající hráče a pak z toho padaly lehké góly pro soupeře. Ale od konce osmé minuty až do konce třetiny jsme góly stříleli jenom my. Stav po první třetině: ASK Lovosice – DDM Kadaň 4:2.

V první minutě druhé třetiny se opět trefil hráč Kadaně. Pak se prosadil náš import ze starších žáků Jakub Vokál. Dále to bylo jak na horské dráze – gól do sítě Katů, gól do sítě černých opic. Třetina gólově naplněná, ale dobrými výkony až tak moc ne. Stav po druhé třetině: ASK Lovosice – DDM Kadaň 7:5. V poslední části utkání Kati opět vstřelili branku jako první, ale my jsme se nenechali zastrašit a 2 minuty nato jsme šli po gólu Máry Kadlece do dvoubrankového vedení. Pak bych řekl, že jsme zbytek zápasu kontrolovali s nadhledem a nechali soupeřovi jen jednu branku. Konečný výsledek: ASK Lovosice – DDM Kadaň 10:7.

Hráli jsme 2 zápasy po sobě, takže jsme neměli šanci si nějak více odpočinout a už na nás čekali soupeři z Chomutova.

Zápas začal a už v první minutě neskutečnou střelou Máry Kadlece jsme šli do vedení 1:0. Chomutov ale palbu opětoval a v páté minutě stav srovnal. Třetina ubíhala a vypadalo to, že skončí 1:1. V posledních sekundách neskutečným výhozem Matěje Bureše se Mára dostal k samostatnému úniku, který proměnil a tak vteřinu před sirénou jsme šli do vedení 2:1.

Druhá třetina začala a ve 21. minutě nešťastně fauloval náš kapitán DD. Bránění oslabení šlo dobře a pak se z ničeho nic začalo ozývat „Mára na plac!!“.  Mára prosby fanoušků vyslyšel, naběhl tam a zakončil svůj neskutečný hattrick! 2 minuty na to se trefil i Jára Pošík a stav utkání po druhé třetině byl 3:1. Třetí třetinu Chomutovští začali dvěma rychlými góly a stav snížili na 3:4. Tedy, než se trefil další z našich importů Tomáš Roneš. Z půlky nic netušícímu gólmanovi zaplul míček za záda a my šli zpátky do pohodlného vedení. Ve 42. minutě Chomutov opět snížil stav na pouze jednobrankové vedení. Od 44. minuty zkoušeli chomutovští srovnat, ale to se jim nepovedlo a my brali z výletu do hodně zajímavého města 6 bodů a utvrdili jsme si prvenství v tabulce.