První únorový zápas se odehrál v Ústí nad Labem. Do zápasů jsme vyrazili poměrně v “hojném” počtu – 8+1, až na jednu celý náš tým. Jenže i v našem týmu řádila marodka a nejspíš se to i z nepatrné části podepsalo na výsledcích.

První zápas jsme hráli proti Ústí. Od první třetiny byly síly vyrovnané, a proto také výsledek 0:0. Druhou třetinu jsme gólově otevřeli my. Bohužel Ústí stačilo něco málo přes minutu, aby dorovnalo. Na tento gól jsme ještě stihli reagovat a druhá třetina tak pro nás končila 2:1. Ústí ale dlouho neotálelo a ve třetí třetině rychle dorovnalo na 2:2. Celý den se nesl v duchu vylučování, a tak nás ani Ústí vyloučení neminulo. Celý zápas nakonec skončil nešťastným gólem v naší brance, který podle nás platit neměl, protože hráčka Ústeckého týmu stála v brankovišti. Bohužel rozhodčí to viděli jinak. Konečný výsledek 2:3.

Jak již bylo zmíněno, celý den se vylučovalo. Druhý zápas proti České Lípě nebyl zahájen jinak. Po necelé minutě došlo k vyloučení na straně České Lípy a po další minutě následovalo další vyloučení, opět na jejich straně. Přesilovka 5 na 3. Jenže jak už je o nás známé…přesilovky hrát neumíme. Balónek končí v naší bráně. Druhá třetina, další vylučování na straně České Lípy. Po dvou minutách gól…v naší bráně – 0:2. Holkám z České Lípy stačilo 38 vteřin a inkasovaly jsme další gól. Následovalo, co jiného, než další vylučování, tentokrát i na naší straně. Nicméně balónek opět skončil v naší síti. Ve třetí třetině padl jeden gól, ale opět k nám. Na závěr ještě jedno zbytečné vyloučení na naší stranu. Konečný výsledek 0:5. Zápas z naší strany nebyl vůbec tak aktivní, jako proti Ústí. Docházelo k naprosto nesmyslným vylučování na obou stranách, to ale nemění nic na faktu, že jsme nebyly schopné běhat a vystřelit.

Sestava: Bára, Jana, Jitka, Káťa, Klára, Lenka, Míša, Niky, Pája